przepisy
CARBONARA: Penne, bekon, pieczarki, czosnek, żółtka, double cream, cebula
TAGIATELLE: kurczak, pieczarki, szpinak, makaron, creme fraich, pesto z pomidorów, oliwki, sól, pieprz
CHILLI CON CARNE: mięso mielone wołowe lub wołowo-wieprzowe, papryka, pomidory w puszce, fasola w puszce, czerwona cebula
ZUPA POR + ZIEMNIAKI: 5 x por, ziemniaki, masło, cebula, czosnek, bulion, 2 łyżki double creme
PLACEK PO WĘGIERSKU:
FARSZ: wołowina, cebula, papryka czerwona i zielona, mąka, przecier, pomidory w puszce
PLACKI: ziemniaki, cebula, czosnek, jajko, mąka, sól, pieprz
LECZO: cukinia, papryki 3 kolory, cebula, pomidory w puszce, kiełbasa, sól, pieprz, słodka i ostra papryka
PENNE I BOLOGNESE: masło, marchew, cebula, seler, czosnek, tymianek, majeranek, mięso mielone, przecier, puszka pomidorów, penne, ser żółty
RYBA PO GRECKU: marchew, cebula, seler, pietruszka, liście laurowe, zioła prowansalskie, słodka papryka, koncentrat, ziele angielskie
SAŁATKA JARZYNOWA: ziemniaki, marchew, pietruszka, jajka, ogórek kiszony, czerwona cebula, groszek, majonez, sól, pieprz, musztarda
SERNIK:
PODSTAWA: mąka tortowa, masło, cukier, żółtko
MASA: twaróg półtłusty, cukier puder, olej, żółtka, budynie śmietankowe, mleko
TOP: białka, cukier, wiórki kokosowe
FASOLA Z KIEŁBASĄ: fasola, włoszczyzna, kiełbasa, przecier, mąka, czerwona papryka, majeranek, sól, pieprz
KAPUŚNIACZEK: żeberka, kapusta, marchewka, cebula, ziele angielskie, liść laurowy, kiełbasa, koncentrat
TAGIATELLE: kurczak, pieczarki, szpinak, makaron, creme fraich, pesto z pomidorów, oliwki, sól, pieprz
CHILLI CON CARNE: mięso mielone wołowe lub wołowo-wieprzowe, papryka, pomidory w puszce, fasola w puszce, czerwona cebula
ZUPA POR + ZIEMNIAKI: 5 x por, ziemniaki, masło, cebula, czosnek, bulion, 2 łyżki double creme
PLACEK PO WĘGIERSKU:
FARSZ: wołowina, cebula, papryka czerwona i zielona, mąka, przecier, pomidory w puszce
PLACKI: ziemniaki, cebula, czosnek, jajko, mąka, sól, pieprz
LECZO: cukinia, papryki 3 kolory, cebula, pomidory w puszce, kiełbasa, sól, pieprz, słodka i ostra papryka
PENNE I BOLOGNESE: masło, marchew, cebula, seler, czosnek, tymianek, majeranek, mięso mielone, przecier, puszka pomidorów, penne, ser żółty
RYBA PO GRECKU: marchew, cebula, seler, pietruszka, liście laurowe, zioła prowansalskie, słodka papryka, koncentrat, ziele angielskie
SAŁATKA JARZYNOWA: ziemniaki, marchew, pietruszka, jajka, ogórek kiszony, czerwona cebula, groszek, majonez, sól, pieprz, musztarda
SERNIK:
PODSTAWA: mąka tortowa, masło, cukier, żółtko
MASA: twaróg półtłusty, cukier puder, olej, żółtka, budynie śmietankowe, mleko
TOP: białka, cukier, wiórki kokosowe
FASOLA Z KIEŁBASĄ: fasola, włoszczyzna, kiełbasa, przecier, mąka, czerwona papryka, majeranek, sól, pieprz
KAPUŚNIACZEK: żeberka, kapusta, marchewka, cebula, ziele angielskie, liść laurowy, kiełbasa, koncentrat